Hernieuwbare energie

icoon-blauw
Op zoek naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor je woning of gebouw? Bij FKT Hoogstraten hebben we de kennis en systemen in huis om jou te voorzien van warmtepompen en zonneboilers van topmerken als General Thercon en LG.

Ruim aanbod

We denken mee na over de beste oplossing voor jouw situatie. Zo bieden we verschillende soorten warmtepompen aan, zoals lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen.

Belangrijk

Warmtepompen en -boilers zijn bijzonder gunstig voor de energieprestatie (E-peil) van je woning of gebouw. Ze wegen door op de EPB-berekeningen en dat voel je in je portemonnee.

FKT

Wil je meer weten over onze duurzame oplossingen en hoe we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning of gebouw? Neem dan contact met ons op.

Advies

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Lucht-waterwarmtepompen

Dit type warmtepompen benut de temperatuur van de buitenlucht door deze om te zetten in koele of warme lucht. Zo krijg je verwarming en airconditioning voor één of meerdere ruimtes in één systeem, met een groot bedieningsgemak.
icoon-blauw

Zonthermische systemen

Dit is een systeem dat ruimteverwarming, vloerverwarming, koeling en levering van warm water mogelijk maakt. Je kan het niet alleen in een nieuwe woning laten installeren, maar er ook de boilers in je bestaande woning door vervangen. Energiezuinig en ecologisch!

Zonthermische systemen

Onze zonthermische systemen benutten de zonne-energie optimaal door deze met een zonnecollector en boiler om te zetten in sanitair warm water. Zo geniet je niet alleen van gratis energie van de zon, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.
icoon-blauw