Tapinstallaties

icoon-blauw
Met FKT hoef je je geen zorgen te maken over het tappen en koelen van je drankjes. Wij zijn dé specialist in tapinstallaties en horecakoeling. Of je nu een kleine bar of een groot café hebt, wij zorgen voor de volledige inrichting en inbouw van jouw toestellen op maat.

Ruim aanbod

Tappen en koelen zonder zorgen. We zijn gespecialiseerd in tapinstallaties en horecakoeling. De volledige inrichting en inbouw kan je aan ons overlaten.

Op maat

Of je nu een kleine bar of een groot café hebt, wij zorgen voor de volledige inrichting en inbouw van jouw toestellen op maat.

FKT

Onze installaties zijn van de hoogste kwaliteit en daarnaast ook energiezuinig. Zo bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

Advies

We werken graag samen met architecten en schrijnwerkers om tot het beste resultaat te komen. En dat allemaal met onze snelle en professionele aanpak, waarbij we garant staan voor een vlekkeloze 24/24 service.

Klimaatregeling

Een frisse pint van de tap, een lekker gekoeld drankje uit de koeling… de juiste temperatuur voor drankjes is van belang.

Niet alleen de temperatuur van je drankjes is belangrijk, maar ook een aangenaam binnenklimaat. Daarom kan je bij ons ook terecht voor klimaatregeling en airconditioning.

Onze experts bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Onderhoud en service

Of het nu gaat om het installeren van een tapinstallatie, een horecakoeling, klimaatregeling of airconditioning, bij FKT kan je rekenen op onze jarenlange ervaring en uitstekende service voor onderhoud en herstellingen van alle merken.

Zo ben je zeker van een langdurige werking van jouw koelinstallaties.

icoon-blauw
icoon-blauw