icoon-blauw

Professionele koelapparatuur

Dé specialist op het gebied van koelen en koelinstallaties. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met koelen te maken heeft, van kleine koelkasten tot industriële koelinstallaties. Wij leveren professionele merken zoals Isomasters, TopCold, Gamko en Electrolux professional, die net als wij inzetten op topkwaliteit en service.

Ruim aanbod

Koel- en vriescellen, snelkoelers, werkplaatskoeling, ijsblokjes- en schilferijsmachines, commerciële koel- en vrieskasten, wijnkelders …

Op maat

Of je nu op zoek bent naar een koeling voor thuis of voor je bedrijf, industrieel of custom .. wij bieden oplossingen op maat.

FKT

Onze installaties zijn van de hoogste kwaliteit en daarnaast ook energiezuinig. Zo bespaar je niet alleen op energiekosten, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

Advies

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Horecakoeling

Al vele jaren vertrouwt de horeca op FKT voor hun koelinstallaties. Onze binnen- en buitenopstellingen kunnen op maat worden gemaakt en zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals opslag van voedsel, dranken en andere producten die gekoeld moeten worden. Onze snelkoelers zijn dan weer ideaal voor het snel terugkoelen van voedingswaren, waardoor de kwaliteit en houdbaarheid langer behouden blijft.
icoon-blauw

Onderhoud en herstelling

Onze jarenlange ervaring op vlak van koelingen helpt ook jou vooruit. Naast de verkoop van koelapparatuur zijn we je koeltechnisch bedrijf voor onderhoud en herstelling van alle merken binnen het koelsegment, met een 24/24 service. Een panne of storing aan je koelinstallatie? Gewoon FKT bellen.

Koelen, verluchten en verwarmen met FKT? Slim plan!